Spring naar inhoud

Samenwerken aan de schetsontwerpen

Voor elk van de drie Stadsparkprojecten hebben we plangroepen gevormd. Voor het Griftpark zelfs twee, een voor het gebied Hofstraat – Kanaalstraat, en een voor de Kalverstraat. Tussen november vorig jaar en begin april kwamen de plangroepen vier keer bij elkaar en werden er wensen besproken en opdrachten gedaan. Het doel van de plangroepen was om samen tot een schetsontwerp en kostenraming te komen.

Samenwerken aan de schetsontwerpen

De afgelopen maanden is er samen met de stad hard gewerkt aan de schetsontwerpen van Grote Markthof, Parkstraat-Zuid en Griftpark. En met resultaat. De schetsontwerpen zijn klaar! We kijken terug op een mooi traject, een fantastische samenwerking en mooie plannen. 

Stadspark Apeldoorn

Zo kwamen de plannen tot stand

In oktober afgelopen jaar schreven ondernemers, eigenaren, bewoners, belanghebbenden en belangstellenden zich in voor een plangroep om mee te werken aan de schetsontwerpen van de projecten. Tijdens de plangroepavonden hebben plangroepleden beelden, situaties, keuzes en schetsen bekeken en beoordeeld. In kleine groepen hebben zij keuzes gemaakt. Die werden weer toegelicht aan de rest van de groepen en de ontwerpers. De ontwerpers gingen met de input aan de slag. Tijdens de vervolgbijeenkomst legden ontwerpers de verwerkte ideeën en uitkomsten van de eerste avond weer voor aan de plangroep. Langzaam maar zeker kregen de schetsontwerpen meer vorm. De presentaties, foto’s en opdrachten van de plangroepavonden zijn terug te vinden op de Download pagina.

Bekijk downloads plangroepen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren