Spring naar inhoud

Het resultaat

De schetsontwerpen van de eerste drie Stadsparkprojecten – Grote Markthof, Parkstraat-Zuid en Griftpark – zijn klaar.  Ze zijn het resultaat van maanden samenwerken met inwoners, ondernemers en andere belangstellenden. Op dinsdagavond 9 mei presenteerden we de plannen in het stadhuis aan ruim 250 belangstellenden. Dat deden we samen met de inwoners en ondernemers die hebben meegedacht aan de plannen.

   

De schetsontwerpen waren van 10 tot 24 mei nog te bekijken in het stadhuis. Online zijn bekijk je ze op deze projectpagina’s:  Griftpark (Hofstraat-Kanaalstraat), Griftpark (Kalverstraat), Parkstraat-Zuid en Grote Markthof.

Griftpark - Grote Markthof

Zo kwamen de plannen tot stand

Afgelopen september en oktober vroegen we jou om mee te denken. Alle meer dan 2300 ingevulde reacties hebben we met aandacht bekeken. Ze waren het uitgangspunt voor de bijeenkomsten waar met ontwerpers en vele geïnteresseerden aan de plannen gewerkt werd. Per plangebied haalden de ontwerpers in vier avonden waardevolle input op over verschillende thema’s. De schetsontwerpen zijn de uitkomst van deze bijeenkomsten.

Meer over de totstandkoming

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren